• Telefonisch te bereiken: 0513 820 828

Over Python

Houdt uw debiteur zich ook schuil? Python Incasso is betrouwbaar, professioneel en gespecialiseerd in de incasso van uw openstaande facturen. Het gebruik van Python Incasso is toegankelijk en eenvoudig. Python Incasso incasseert uw geld snel en daadkrachtig.

Python Incasso biedt u een incassotraject aan waarbij u het traject op elk moment online kunt volgen, sturen en beheersen. U kunt uw dossier 24 uur per dag online inzien. Alle brieven en in- en uitgaande gesprekken zijn online inzichtelijk.

De wettelijke incassokosten die voor u worden geïncasseerd, mag u zelf houden. De incassokosten bedragen minimaal € 40,-. Desgewenst kunt u besluiten om de incassokosten helemaal niet op uw debiteur te verhalen. 

Python Incasso is een verlengstuk van uw debiteurenbeheer. Als het minnelijke incassotraject niet tot betaling leidt, kan Python Incasso ook het gerechtelijke traject voor u verzorgen.

Python Incasso biedt u de volgende mogelijkheden;
- (gratis) pre-incasso;
- minnelijke incasso vanaf € 19,95; en
- gerechtelijke incasso.

Start hier uw incassotraject en Python Incasso gaat direct van start om de vordering voor u binnen te halen. De eerste aanmaning wordt al binnen 24 uur na aanmelding verzonden.