• Telefonisch te bereiken: 0513 820 828

Pre-incasso

Wat is pre-incasso?

Met pre-incasso kunt u handig gebruikmaken van de invloed van Python Incasso op het gebied van debiteurenbeheer. Pre-incasso bestaat uit een kosteloze aanmaning. Indien uw factuur na het verstrijken van de betalingstermijn onbetaald blijft kan Python Incasso voor u kosteloos een aanmaning opmaken. Uw debiteur heeft dan nog de tijd om binnen 14 dagen te betalen.

Pre-incasso is uitermate geschikt voor midden- en kleinbedrijven met vaste klanten. Door gebruik te maken van pre-incasso is de kans veel kleiner dat klanten worden weggejaagd dan wanneer u gelijk een deurwaarder zou inschakelen.

U kunt de aanmaning via Python Incasso downloaden en op uw eigen briefpapier uitprinten en versturen. De betalingen komen binnen op uw eigen bankrekening en u handelt zelf alle schriftelijke en telefonische reacties op aanmaning af. Zo richt u uw debiteurenbeheer zeer efficiënt in.

In deze aanmaning wordt de debiteur vriendelijk en op een juridische wijze verzocht de openstaande vordering te voldoen. Tevens wordt er in de aanmaning vermeld dat indien er geen betaling plaatsvindt de vordering uit handen zal worden gegeven aan Python Incasso. Dit geeft de debiteur meer drang om de vordering te voldoen.

Indien er binnen 3 dagen na de uiterste betaaldatum geen betaling is gedaan, kunt u Python Incasso de opdracht geven om het minnelijk incassotraject te starten.

klik hier voor de gratis pre-incasso

De voordelen van het starten van een pre-incasso

  • geen kosten;
  • de aanmaning op uw eigen briefpapier;
  • klantvriendelijk;
  • snellere betaling op uw eigen rekening; en
  • extra pressie bij uw debiteur.