• Telefonisch te bereiken: 0513 820 828

Diensten

Minnelijke incasso


U kunt zelf bepalen welk traject u wilt volgen. Aan u de keuze om voor het voordelige PythonBASIS €19,95 of om voor het uitgebreide PythonPLUS €39,95 te kiezen.

priceTable

Om u zo goed mogelijk ten dienste te zijn, biedt Python Incasso u niet enkel het minnelijke traject aan. Python Incasso biedt u naast het minnelijke traject tevens de mogelijkheid om het gerechtelijke incassotraject te doorlopen. Wilt u uw debiteur nog een laatste kans bieden om de vordering te voldoen, dan kunt u altijd nog kiezen voor de gratis pre-incasso.

Python Incasso biedt u de volgende incassodiensten

Pre-Incasso:

Indien uw klant uw factuur niet binnen de door u gestelde termijn heeft betaald, kunt u er voor kiezen om uw klant alsnog een kosteloze aanmaning te sturen

Minnelijke Incasso: 

U kunt zelf bepalen welk traject u wilt volgen. Aan u de keuze om voor het voordelige PythonBASIS € 19,95 of om voor het uitgebreide PythonPLUS € 39,95 te kiezen.

Gerechtelijke Incasso:

Python kan u doorverwijzen naar een aan Python Incasso gelieerd advocaten- en deurwaarderskantoor zodat u verzekerd bent van de meeste optimale dienstverlening gedurende het gerechtelijke traject.

Voordelen

  • Uw vordering binnen 1 minuut toevoegen
  • U ontvangt alle incasso- en rentekosten
  • Eerste aanmaning wordt binnen 24 uur verzonden
  • Betaling dezelfde dag nog op uw rekening